Vilken Helg!

Helgen kan helt eneklt bara sammanfattas med ordet PERFEKT! Vilket liv det har varit och vilka minnen som skapats.

Fredagen var top notch. Alla kom com man ville och alla kom därifrån med :) Palace har aldrig varit så pass uppskattat utav mig men i fredags var det kanon. Jag var helt svettig av lytcka till alla låtar som spelades.
Efterfesten slutade i kaos för min del.. att dricka absinth klockan 03.00 och spä ut det med vad man trodde var coca cola, var fett gutt.(coca-colan var inget annat än vanligt röd vin, Jackpott!) Jag var ful i hatten hela natten. kan nämna några få ord som gått till historian t.ex. Who´s that Fart, where did i come from. Freddie och Petter fann detta jäkligt roligt. På något konstigt vis hade jag fått på mig ett par okända solglasögon med.. Haha Men som sagt vad gör man inte för sin omgivning med Absinth i kroppen..

Efter en seg lördagsmorgon så var det dax att bege sig på släktträff i nybro.. Suck säger jag bara.. Vilken fet baksmälla det vart, hade dessutom bara sovit två timmar den natten med, men iallfall... Mormor bjöd på skratt när hon berättade att hon hade haft en livs levande kyckling när hon var yngre som hon hade döpt till Gullenutt. Det namnet ska jag döpa min förstfödde, kille som tjej.. "Gullenutt lek inte med maten", fast hon/han skulle nog riskera att hamna i mobbar-Zonen.. haha men det är nått som man får ta.

Efter släkltmiddagen drog jag hem till Bea igen, där möttes man upp utav både män och kvinnor med pösiga kläder.. och med stora leenden på läpparna, jag hade antagligen gjort saker kvällen innan som jag garanaterat skulle få höra denna kvällen.. haha aja jag tar den, den här gången. VI satte iallfall uppe hela kvällen och lirade lite Rapakalja(om stavningen är fel är det bara att fråga Stavningskorrektarn Lisa). Det gick vilt till och en del uttryck lär gå till historian dem med. Men det var fett kul och jäkligt många skratt.

Idag Söndag så ska det bli fest igen.. vi har laddat upp med både öl, sprit, shots, cider o.s.v. Även Champange.. Vi ska egentligen ta det lugnt ikväll men vem vet vad som komemr hända.. Det är iallfall ingen Absinth.. puuh

För er som vill se lite bilder ifrån hur efterfesten slutade så ber jag er vänligt att besöka Izzysparks bilddagbok


Puss och kram hårig gran, som Maud adams skulle ha sagt ;)


Jason Mraz - I´m Yours

Vaddå att den låten väcker minnen och sommaren till Liv.. Snart kommer den varma tiden.. Love it..

Har den senaste tiden bara gått runt och tänkt på en massa saker som jag inte borde tänka, en massa tankar som håller mig vaken om nätterna.. Men herregud vad skulle man göra om det verkligen kom ut.. Livrädd nästan helt vettskrämd..

Men iallfall..........

Snart bär det av till Köpenhamn med bil, så jävla gutt.. fylla på med lite sprit och brännvin nu inför några månader (veckor) framåt.. vi åker då lönen har kommit och då man kan köpa utan att tänka.. vilket är ett perfekt utgångsläge :) Yeah, snart måste man köpa springbreakbiljett med:D haha fasen va tiden går snabbt, studenten med snart.. ChaiZe ;)

ÄR sjukt jäkla trött på jobbet med, men idag gick det fatkiskt konstigt nog bra, fick iväg fyra avtal idag : ) tack för att Lisa och Emma är där och livar upp stämningen :)

PÅ FREDAG ÄR DET FEST... Hoppas det blir årets fest asså.. är så fett sugen på att supa mig redlös.. hahaha :)
Jag och Sofia ska dit tidigare och hjjälpa bea med att städa och skära och sånna grejer :) Sen så ska det nog kanske hinnas med lite bowling innan bea om vi har tur att det har öppet.. Men som sagt KOmemr bli en sjukt härlig fredag :)
Och vad skulle vi vara utan våra kära fredagar? Nyktra och degiga.. men antagligen sjukt glada över att skolan blivit minskad med en dag :)

Ha det fint & hoppas du mår fint (morfin), som knarkarn!

Mousaka!

Åter dags för ett litet inlägg i denna mycket obetydliga bloggens liv.
Men vet ni vad.. jag trvis!
Jag är en lycklig människa, som står på sina egna ben.
Så alla dystra människor.. lyd mitt exempel, bli för fan lite mera lycklig, ta till vara på vardagen och gör  den till det bästa utav de..skit i att skolan är tråkig, att jobbet går dåligt eller att du gått upp ett kilo.. Finns så sjukt mycket andra saker att oroa sig för och tänka på..

Veckan har än så länge varit hur go som helst, med både nöjen och vänner.. även lite jobb med..
Har på senaste tiden börjat att umgåsa med Sofia igen, så är hon tillbaka igen och det är så trevligt eftersom att hon alltid får mig till att skratta..
Bea har oxå varit en stor protein i veckan.. haha den kvinnan har ett skratt som gör att man bara vill hålla om henne... hoppas nu för tusen att det blir köpenhamn.. men som vanligt i vårt gäng.. blir det aldrig någonting gjort, och alal ska alltid tveka.. men om ingen hänger med till köpenhamn på påsklovet så tar jag fan med mig pappa(vaddå desperation, men iallfall)
Min Pappa, som förövrigt antagligen kommer missa min student, har köpt en ny mobil till min mamma.. haha herregud tror inte folk sett på maken till en sådan oteknisk mor.. men som sagt hon lever i en tid då man blir glad om man får visa legg på konsum.. så ja vem vet, tror nog hon komemr klara sig rätt så bra i livet.. haha annrs har hon ju mig till att reda ut allt det tekniska.. ;)

Sen så ska jag införa en ny sak här på min blogg, Det ska kallas för mitt  lilla "Guldkorn"
Detta Guldkorn ges till den personen som kanske har varit lite nere eller mått dåligt.. och för att få den personen på ett bättre humör så ska detta välomskrivna och gudomliga Guldkorn skänka lite extra glädje under dagen så att denne vet att jag tänker på den... Kornet kan även ges till någon person som gjort min Vardag lite ljusare o.s.v... Blir vilket fall som helst alltid en motivering till Guldkornet

Dagens Guldkorn vinnare är.....
Angelica Johansson.. Med motiveringen..
Gumman hela du är ett Guldkorn.. och du ska veta att hur du än mår och hur du än kommer bete* dig emot mig så kommer jag alltid att ha en plats för dig i mitt hjärta, och det kan inget ta ifrån mig.. Hoppas du förstår det...
// Din tillgivne och sämre hälft Patrik :)

*Hur detta ordet ska böjas kan ni fråga lisa roback, hon har nämligen MVG i Svenska A,B & C, haha

Det var allt idag för mig.. ha en fortsatt trevlig dag och hoppas att ni mår bra..

p.s rubriken har verkligen ingen connection till dagens inlägg, gillar bara ordet och mat.. d.s

Ha det bäst..Herkuläsk.. som herkules skulle ha sagt ;)

I will come to you..

Idag har det varit en mycket dyster dag (Bortsett Ebbas 19-årsdag..Grattis!!)
Har nämligen kommit till mitt slutavsnitt i "Kalla Fötter", Jag vet inte hur jag ska klara mig utan den serien, och de sista avsnitten.. ja herregud..VARFÖR? Haha vaddå besatt av en serie.. Men så kan det vara. Ni som inte inser denna besatthet..Ja ni borde helt enkelt vara glada som ni har det...

En annan sak som tynger extra hårt på axlarna denna dag, har varit både körkortet och skolan... Shit kan inte bara denna tiden springa förbi till somamrlovet.. det skulle vara så jäkla SKÖNT! Ska i och för sig jobba skiten ur mig i sommar.. Ska nog spara ihop till en lägenhet och lite respengar... så att jag kan försvinna bort ett tag, samla mina tankar till hur jag ska bygga upp min framtid..

Imorrn Nalkas det Födelsedagskalas för vår one and only Ebba:) Hon har äntligen nått den åldern då man inser hur värdefullt ett år kan vara tills 20 :)
Sen blir det utgång för alla de andra, själv känns det som om att ajg kommit in på ålderns höst eller nått skit.. haha är för första gången sen jag fyllt arton inte så värst sugen på att gå ut..

Mamma kom hem ifrån sjukhuset idag med i linköping, skönt att ha henne hemma och med ett bra humör igen :) har varit så jävla mkt skit nu den senaste tiden.. Sen har jag fått reda på att min pappa ska vara borta hela sommaren, för att han fått ett nytt jobb... Vet inte om det är positivt eller negativt, han kommer antagligen missa min student och jag kommer att få ta hand om alla fysiska sysslor i hemmet.. Men samtidigt blir det jäkligt gutt att han är borta, för då blir det iten så jävla mycket tjafs hela tiden..Men pappsen kommer sakna dig ändån :)

vet inte mera vad jag ska skriva om.. känns som om att jag fått med det som jag velat..
Denna sångtext får avsluta mitt inlägg av Hanson..Save me..Bara ett stycke dock!

Won't you save me 'cause saving's is what I need
I just want to be by your side
Won't you save me
I don't want to be just drifting through the sea of life

Tack och adjö, korv i bröd, som Bert hade sagt..


What hurts the most..

..är att se mina vänner må dåligt... Ställer alltid upp för er, vad som än händer!

Idag har det varit en otroligt skön dag.. Tog en liten "utflykt" Med ebba runt fyra till stan och åt lite glass för att värma oss i solskenet.. Sjukt skönt nu när våren är på ingång.. Kan säga oxå att Mcdonalds serverar skålhett Kaffe... Jag skojjar itne om jag säger att hela min tunga var bedövad i tre timmar idag.. Shit.. ändå drack jag upp allt kaffe..

Ikväll så joinade även Sofia, för att mysa med mig och Ebba..
Shit den kvinnan kan man inte annat än att älska, haha.
Vi ska kolla upp lite grejer jag och fia sen blir det till att boka teoriprovet för bilsatan.. haha är så jäkla less på allt det dära med bilen nu, vill bara ha mitt jäkla körkort..

Vi tog även en sväng till Citygross, shit vad mkt folk det var där.. lovar att hela kalmar hade kommit dit (även ett fåtal turister, som körde som galningar på parkeringen).

Beata är fortfarande bortrest, saknar den kvinnan men aja snart ska vi boka resa till Köpenhamn vart det tänkt, hoppas att alla kan hänga med nu bara :) På fredag är ialfall sista dagen..

I helgen har jag itne planerat så värst mkt bara att ebbas lilla födelsedag ska firas på fredagen.. vet inte omd et blir utgång men livet leker.. så vi får se vad som händer.. Lördag nalkas det melodifestival.. ska bli jäkligt gutt trots att det bara är dåliga artister med, hejar på LoveInStereo.. ola the one and only blonde.. diggar hans glappkäft, just only darfur!

Slutligen vill jag bara säga att "kalla fötter" kan vara den bästaste serien jag har sett, den humorn är oslagbar och jaa alldeles alldeles UNDERBAR!

Tack hej Leverpastej, som Bert skulle ha sagt.

p.s Lägger in ett litet vänner-kollage :) (Emmas bild var för stor, så den kom inte med.. Men hade tänkt ge hennes bild ett helt inlägg själv istället..) Haha


Blogg-Epedemi!

Welcome.

Shit vad har hänt i min vänskapskrets med bloggandet asså? För ett halvår sen när denna skapades då var det verkligen ingen som vill skaffa en..Men som sagt tider ändras och bloggar skapas.. och nu har alla det.. så välkomna in i värmen mina vänner! Och jag ska börja uppdatera min med nu, så det så!

Jobb-uppdatering.

Jobbet och Skolan rullar på men shit har klump i halsen för allt jäkla arbete med att få allt att rulla så att jag inte går in i väggen.. Vilket fall som helst så går Jobbet skitbra och jag stormtrivs verkligen. Ångest för vad man ska göra efter skolan är hela tiden ett jobbigt seminarium, men men.. har iallfall fått sommarjobb nu i Sommar på Konsum igen.. synd bara att alla gamla goa kollegorna inte är kvar där i sommar utan nu är man själv den gamle bland alla nya.. Stannar kvar på fortum med för att jag diggar sällskapet..

Vännskaps-uppdatering.

Nya vänner har jag fått och några har även gått. Men jag trivs med hur det är nu och det blir bara bättre och bättre..
Har även börjat att planer en liten "weekend-resa" men vi får se vad som händer, Tycker det vore sjukt kul om nu lyckas komma iväg som förra gången.  : )

Liv-Uppdatering.

Nöjd med allt som det ligger till nu faktiskt.. vikten kan bli bättre men känner lite så hära.. Borde inte vara bättre om jag blev mera självsäker på mig själv och acceptera hur jag ser ut och om det inte uppskattas vem bryr sig? Att tänka hela tiden att man måste gå ner typ 15 kilo för att kunna få tjejer och sånt är bara en massa blaha blaha... Jag är nöjd med mitt liv som det är.. Så det så.

p.s Har även klippt mig, tack Sofia :) d.s