Juldagen..

Haft en underbar julhelg, med massa julklappar och tomtar. Ikväll ska jag festaaaa, ska blii kuligt värre : )
Är glad att mina vänner äntligen är hemma ifrån thailand : ) ska bli skönt att få se dem igen.
idag ska jag träffa min pingla... mohaha.

Tack för att ni finns vänner och familj.

Breaking Free

Idag har jag insett allt vad jag har missat.. ALLT måste ändras, nu får det allt bli förbättringar för jag är så jävla less på allt detta. NU SKA 90 BLI 80! så det så, ge er fan på att jag ska lyckas. Allt ska verkligen bli ändring nu när det nya året kommer. Är trött på mitt liv. Kom igen nu PATRIK!!!

Pirrigt igen, eller är det bara en helt fel känsla?

Det börjar pirra lite i magen... vad kan det bero på?? Haha Tss,
hoppas det händer nått, men vad vet jag? Dr. Love har inte precis undersökt mig, för inte fan har jag fått något botemedel iallafall. Men kanske någonstans det finns bot : )
Are little bit scared whats gonna happen the 25 of December.


Ha det så bra allesammens


En tanke ägnad dig som är där ute någonstans?

Jag är så trött på att folk omkring mig bara sumpar sin kärlek. kan ingen bara helt enkelt ta vara på den och behålla den?
 Att älska någon är något fint, något fint som bara dem allra lyckligaste får. Jag har aldrig riktigt passat in i den mängden, eller rättare sagt aldrig lyckats..

Låten i´m so sick of lovesong, spelas mycket just nu och när jag hör den så tänker jag bara på mitt liv som singel, ett desperat och allmänt tråkigt singel-liv har jag stått ut med nu i 17 långa år. Själva grundtanken till att ha någon är att bli älskad tillbax! så det är väl bara till att vänta då antar jag..

Finns det ut över huvudtaget någon där ute? Någon som får en till att få fjärilar i magen, en person som man längtar efter att få ringa och få hålla om när det är kallt & ruskigt ute.. Mitt liv kan väl inte bara gå ut på att vara ensam heller?

Snälla du som är där ute, sök upp mig, hitta mig, ring mig, kom och hämta mig. Att längta till något som man inte ens vet att det ska inträffa, är sjukt jobbigt : (

Vill än en gång tacka min vänner, skulle inte vara något utan er.


Söndag igen..

Ännu en seg söndag, med mycket plugg och huvudvärk. Väldigt mycket i skolan just nu tills den 22:a.

Igår vart det EF-fest det var jätte kul att ha det. men fy fan vad man fick städa efteråt asså. ussh. Men det gick mycket smidigare med att vara ett gäng. Nattens intåg kunde jue inte ha varit bättre, en liten madrass med tre pers. Hampus jag och Anna, oj oj oj vilken natt det vart. Hahaha.. Städningen tog fem timmar sen. det vart jue itne så jätte härligt men vad man att välja på , Hampus insats i städandet är lika med NOLL. han gick runt och sjöng och skojjade medans vi andra kämpade på.

Trots mycket huvudvärk och värkande kropp, så mår Putte fint fastän att det kunnat´ varit värre...
En sak har jag lärt mig utav helgens kravaller och det är att jag aldrig i hela mitt liv ska ha hand om en fest. Vilket JOBB!..

Idag ska jag plugga som in i norden, har ett fett inlämningsmoment i privatekonomin. Men Putte har allt under kontroll, för hoppningsvis : )

Ville oxå säga grattis till födesedagsbarnet ANGELICA.. Hon är nu mera 17 som om oss andra. Grattis gumman.


Wind it up.

Kärleken vart finns den? Den måste komma snart tycker jag.



Idag är det min först blogg som blir skriven, tack emma : )


December 16.


Idag har varit en mycket hektiskt dag, med mycket stress och upptåg. Men min slut station blev hos Annika trots allt, har haft en jättekul kväll hos henne och med alla andra goa och nya vänner.


Idag har det hänt en massa grejer, som gör mig så jävla fucked off. hur kan man bara tänka tanken? Håll er kvar till den ni har. det finns flera tusen som söker efter kärleken och skulle göra precis vad som helst för att få den, så slösa inte bort någonting som ni har och kan värna om. "Det är insidan som räknas" må vara ett överskattat citat men det borde fungera. jag själv lever för det citatet och kommer alltid att göra det med.


Imorrn blir det EF-Fest, fett grymt. ska festa järnet. Är laddad som tusan ska jag säga er. Ska dricka lite nya grejer oxå, så nu kanske jag äntligen får till det.. haha.  eller vad säger du Linn..Haha


Emma du betyder mera än vad du anar. hoppas vi alltid förblir vänner min baby. <3


När jag ser in i dina ögon är det som om att allt stannar till.