Sportlov

Äntligen Lov.
Äntligen Sommarjobb.
Äntligen Lördag.
Äntligen Träna igen.

Dumma Emma, som har rest bort.
Dumma Svenskalärare,  satte IG på min rapport.
Dumma Pappa, som hittat denna bloggen och läser om mitt privatliv.
Pappa jag super, krökar och knarkar!

Det var allt för mig : )

Vila i frid.

Det var inatt det vi väntade på, kom som en bekräftelse. Farfar har gått bort .
Nu får han äntligen träffa Farmor igen.

Allting som har med döden att göra är skrämmande tycker jag. Ena dagen är allt som vanligt,  den andra helt olik. Det som hände farfar var nog det bästa som kunde hända för honom just nu.
Hoppas du får det trevligt där uppe i himlen, Lova att du hälsar farmor ifrån mig. Säg till henne Oxå att jag har ett Foto på mig och henne ihop och det fotot ska jag spara tills jag själv gått bort i framtiden.
Tyvärr så har jag inget foto på Dig farfar, men du har en plats i mitt hjärta. Trots att du knappt visste vem jag var de sista åren. Nu när du väl har gått bort ångrar jag att jag inte träffade dig lika mycket som jag egentligen borde ha gjort.
Men jag tror nog att långt där inne i ditt hjärta, sitter jag ung och liten, (så som du antagligen kommer ihåg mig) i ditt knä, när vi åker traktor tillsammans. Denna tid som man har livet måste man ta vara på. Hädan efter ska jag ta tillv ara på varje minut utav det och verkligen njuta utav det. För snart är det även dax för mig att gå in i ljuset. Men som läget är nu, vill jag aldrig dö! Har en sådan härlig kompiskrets och familj som alltid finns där för mig om det är något som jag skulle må dåligt utav.

Tack farfar för den tiden du har varit med oss, Hoppas du har det bättre där uppe!
R.I.P Fredd Karlsson, 10 februari 2007